• De Halmen 8, 7383 BG Voorst

Kappen van bomen

Boom kappen

Voorbereiding

Aan het verwijderen van een boom ligt in veel gevallen een gedegen voorbereiding ten grondslag. Hierbij kunt u denken aan het verkrijgen van een kapvergunning en de methode van verwijdering. Wilmink Boomverzorging kan u adviseren en begeleiden bij het aanvragen van een kapvergunning.

Uitvoering

Als de boom die gekapt moet worden in een dichtbebouwde omgeving staat, kan Wilmink boomverzorging de boom klimmend afbreken tak voor tak. Met een afvangsysteem kunnen we schade voorkomen aan de omgeving.

Als er meer ruimte is voor een hoogwerker dan gebruiken we deze om de boom af te breken.

Bij het kappen van bomen op moeilijke plaatsen kunnen wij ook gebruik maken van een telekraan. Op deze manier kan een boom met grote delen verwijderd worden. De directe omgeving heeft nu geen schade en troep. Als er ruimte genoeg is, kan Wilmink boomverzorging de boom vellen. Op deze manier kunnen wij de boom in de juiste manier laten vallen

Verwerking

Na het kappen van de boom kan het hout versnipperd worden. De vrijgekomen houtssnippers worden vervolgens gebruikt voor het opwekken van groene energie. Sramhout kan achterblijven voor bijvoorbeeld openhaard hout of afgevoerd worden naar een houtverwerkingsbedrijf.

Snel een boom laten verwijderen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of gebruik een van de contact mogelijkheiden om direct een afspraak in te plannen!

CONTACT